Huisartsenpraktijk van der Wal is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:30u
Telefoonnummer:
0184-641215
Telefoonnummer: 0184-641215
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:30u

Afspraak maken

 

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt 's morgens gehouden op iedere werkdag van 8.00 uur tot 12.00 uur. Voor het spreekuur dient u altijd vooraf een afspraak te maken. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 uur en 12.00 uur en tussen 16.00 uur en 17.00 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om een zo goed mogelijke inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw (eventuele) klachten, zodat ze voor u de juiste tijdsduur kan inplannen. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Afspraak maken via email

U kunt tevens een afspraak maken voor op het spreekuur van de volgende ochtend of later in de week, door een mail te sturen naar: info@hapvanderwal.nl. Bij het aanvragen van de afspraak graag de aard van uw klachten vermelden, zodat we een juiste inschatting kunnen maken voor de duur van de afspraak. Ook graag duidelijk naam, geboortedatum en adres vermelden van de betreffende patiënt.

Bij een afspraak voor de volgende dag is het wel belangrijk dat u dat voor 13.00 mailt. Dan ontvangt u voor 17.30 uur de bevestiging met tijdstip. 

Wilt u een afspraak voor dezelfde ochtend, dan kunt u de assistente bellen voor het maken van een afspraak (tel 641215).

 

Bellen voor uitslagen en eenvoudige vragen 

Voor labuitslagen, eenvoudige en korte vragen kunt u dagelijks bellen tussen 13:00 en 14:00. In de meeste gevallen kan de assistente u verder helpen en krijgt u gelijk terugkoppeling van haar. Mocht er eerst overleg met de huisarts nodig zijn over uw vraag/uitslag, dan wordt u door de assistente of dokter in de loop van de dag teruggebeld.

 

Huisbezoek

U vraagt een huisbezoek aan als u om medische redenen niet op het spreekuur kan komen.
Wanneer u voor 10.00 uur belt, proberen de assistentes u nog voor dezelfde dag in de agenda te zetten. De assistentes vragen, vanwege de planning, wel wat de reden van uw visiteaanvraag is.

 

Meer tijd


Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

 

Visite

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

Op dinsdagmiddag is de dokter vrij. De assistente is wel aanwezig en de apotheek is gewoon geopend tussen 16:00-17:00. Voor spoedgevallen kan contact worden opgenomen met de assistente.